Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hasbey Şehit Murat Karataş Ortaokul

Telefon : 0 (474) 477 11 16
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hasbey.meb.k12.tr
Adres : Hasbey Köyü /Selim / Kars
VİZYON : - Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak. - Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. - Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. - Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. - Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak.
MİSYON : - Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. - Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. - Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmak. - Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlentirilmiş bir eğitim yapmak.
BAŞARILAR : - 2017 yılında Matematik alanında TÜBİTAK Erzurum Bölge Sergisi´ne Katılma

Öğretmen :6
Öğrenci :50
Derslik :3
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:40 - 15:25
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Ulaşım köy servisleri ile sağlanmaktadır. Günün belirli saatlerinde servisler çalışmaktadır.
Ulaşım : Okulumuzda lojman olmadığı için bütün öğretmenler Selim ilçe merkezinde kalmaktadır. Ulaşım köy servisleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kars ili, Selim İlçesine bağlı Hasbey Köyü´nde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Selim ilçe merkezine 20 km; Kars il merkezine 52 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2018 yılında Matematik alanında TÜBİTAK Erzurum Bölge Sergisi´ne Katılma
Yazdır :